Bouwen met vakmanschap & kennis

Kistemaker Bouw B.V. is een ambachtelijk ingesteld bouwbedrijf, dat zich naast traditionele bouwwerkzaamheden heeft gespecialiseerd in funderingsherstel en inpandige kelderbouw. Hiermee zet oprichter Martin Kistemaker een familietraditie voort van ruim 160 jaar, van “Bouwen op de grens van water en land.”

Solide funderingsherstel & kelderbouw
Al ruim 20 jaar herstelt en vernieuwt Martin Kistemaker funderingen en inpandige kelders, maar hij bouwt ook nieuwe inpandige kelders in combinatie met funderingsherstel en alle bijkomende constructieve werkzaamheden. Dit alles in nauwe samenwerking met een constructeur. Tevens verzorgt hij, nadat alle constructieve werkzaamheden zijn verricht, de herinrichting van het pand tot in de puntjes, volledig naar wens van de opdrachtgevers.

Monumentale en beeldbepalende panden in Amsterdam
Kistemaker Bouw B.V. werkt bij voorkeur in Amsterdam, met name in het oude centrum, de grachtengordel, Oud-Zuid en Oud-West. Diverse panden met een historisch en beeldbepalend karakter zijn door Kistemaker Bouw B.V. voorzien van een fundering en/of kelder, o.a. aan het Rokin, Damrak, Zeedijk, Vijzelstraat, Nieuwezijds Voorburgwal, Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht, Singel, Oranje Nassaulaan O.Z., Zocherstraat O.W. Dit is slechts een kleine opsomming van altijd tevreden opdrachtgevers. Voorbeelden ziet u bij onze gerealiseerde projecten.

Bouwen zonder zorgen
De fundering is de basis van uw woning of bedrijfspand, daar neemt u als eigenaar geen risico mee. Daarom kiest u voor een vakkundig en betrouwbaar bedrijf met kennis en ervaring, dat tegen een realistische prijs/kwaliteit verhouding uw bouwproject tot een solide eindproduct brengt.

Transparantie hebben wij hoog in het vaandel!

U denkt na over het herstellen van uw fundering en/of over een kelder t.b.v. extra woon- of werkruimte, of een zwembad?

Neem contact met ons op via 0229-581710 of gebruik het contactformulier.

Reacties zijn gesloten.