Kistemaker Bouw werkt vrijwel volledig met eigen medewerkers. Specialisten op hun eigen vakgebied, die tegelijkertijd gewend zijn om multidisciplinair te werken. Zo kan een grondwerker ook een gipsplafond en wanden aanbrengen. Een timmerman kan slopen, en een sloper kan staalconstructies plaatsen en lassen.

Vakmanschap & kennis

Met zo veel disciplines in eigen huis zijn wij in staat alle cruciale delen van een project in eigen beheer uit te voeren. Zonder hulp van derden die misschien niet dezelfde drive hebben als wij. De vakmensen die wij wel van buiten inschakelen, zijn vrijwel continu voor ons bezig, alsof ze lid zijn van ons eigen team. Het zijn veelal zzp’ers die werken onder onze regie.

Een ander voordeel van zo veel eigen specialisten is dat we snel kunnen schakelen. We zijn doorgaans in staat om direct te reageren op onverwachtse situaties of wijzigende wensen van de opdrachtgever. Zodat we verder bouwen zonder serieus tijdverlies. En we dat veilig en verantwoord kunnen doen.

Multidisciplinaire kracht

De meerwaarde van Kistemaker Bouw blijkt ook bij het bedenken en uitvoeren van ingenieuze constructies en oplossingen. Onze inbreng komt volledig tot zijn recht bij opdrachten waarin meerdere disciplines samenkomen, dus naast het noodzakelijke sloopwerk, grondwerk en betonwerk bijvoorbeeld ook het uitvoeren van staalconstructies en het aanbrengen van damwanden, riolering of nieuwe installaties, en het vervangen van kozijnen. Hoe ingewikkelder de opdracht, hoe duidelijker ons vakmanschap zich aftekent. Dan zijn wij op ons best.

Ook al werken we met de modernste technieken, Kistemaker Bouw blijft een ambachtelijk ingesteld bouwbedrijf. We hechten aan traditie. We hebben een eigen timmerwerkplaats met primaire machines. Er is namelijk geen CNC-gestuurde machine die de creativiteit van onze vaklieden kan evenaren.

Maximaal resultaat

Een vakman die zijn ambacht goed verstaat, kan in onze werkplaats de meest fantastische producten maken. Bijvoorbeeld deuren, ramen, kozijnen en lijstwerk volgens het model dat al in het pand aanwezig is. Daardoor kunnen we ramen ook vervangen door ramen geschikt voor dubbelglas.

Met een praktische en pragmatische aanpak voegen wij waarde toe voor onze klant. Dat is onze opdracht. We denken mee. Wij verstaan ons vak, we werken eerlijk en oprecht. Wij proberen voor iedere opdrachtgever altijd het maximale te behalen, ook als dat voor onszelf een keer minder gunstig uitpakt. Een gelukkige klant is ons meer waard dan een fractie hoger rendement. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen. En we behandelen iedereen zoals wijzelf ook liefst behandeld willen worden.

Bouwen zonder zorgen

Wat betekent dat in de praktijk? Dat we consequent werken aan een optimaal eindresultaat. En dat we rekening houden met het wooncomfort en de bedrijfsfuncties van de opdrachtgever. We begrijpen dat ieders leven en werk gewoon moeten doorgaan tijdens onze werkzaamheden. Wij zijn te gast in de straat en houden zoveel mogelijk rekening met de omgeving. Alles moet zodanig functioneren dat de bewoners minimale hinder ondervinden. Hoe we dat doen? Dat laten we u graag zien in de praktijk.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij verrichten alle uitvoerende werkzaamheden rondom funderingsherstel en kelderbouw:

  • aanbouw en renovatie
  • funderingsherstel
  • kelderbouw

In onze kleine timmerwerkplaats maken wij restauratieve producten zoals:

  • lijstwerk
  • ramen en kozijnen
  • binnendeuren
  • overig houtwerk
© Copyright - Kistemakerbouw