In Amsterdam en andere historische steden worden momenteel veel panden herontwikkeld. Vaak vormen funderingsproblemen de aanleiding. Funderingen verzakken door aantasting van de oude heipalen, waardoor veel eigenaren genoodzaakt zijn om de fundering van hun pand te vervangen. Dat ingrijpende herstel biedt tegelijk de gelegenheid om een kelder voor extra woon- of bedrijfsruimte aan te leggen.

Funderingsherstel

De kracht van Kistemaker Bouw ligt in het uitvoeren van constructiewerken uit beton en staal. Van het herstellen van een fundering of het verdiepen van een kelder, tot het renoveren van kelderstoepen en trappen en het afbouwen en herinrichten van de gereconstrueerde ruimten. Hoe moeilijker het project, des te meer plezier wij eraan beleven.

Extra vierkante meters

Funderingsproblemen beginnen onschuldig met klemmende deuren en ramen of met scheuren in de muren. Na verloop van tijd wordt verzakking of scheefstand zichtbaar. En uiteindelijk kan de stabiliteit van uw pand zover ontregeld zijn dat u een aanschrijving van de gemeente ontvangt, die u verplicht de fundering te vernieuwen. Ons advies: schakel Kistemaker Bouw in. Wij zijn een ervaren en betrouwbare bouwpartner die zich met een doortastende aanpak bij veel bouwprojecten heeft onderscheiden.

Bij funderingsherstel kan het goed zijn om meteen te onderzoeken wat u nog meer kunt doen om uw pand te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan het verdiepen van de kelder of het souterrain. Wellicht ontstaat er zo ruimte voor een inpandig zwembad. In elk geval voegt u extra vierkante meters woon- of werkruimte toe aan uw bezit.

De fundering is de basis van uw pand, waarmee u als eigenaar uiteraard geen enkel risico neemt. Kistemaker Bouw herstelt en vernieuwt uw fundering en uw inpandige kelder, inclusief alle bijkomende constructieve werkzaamheden.

Hoog afwerkingsniveau

Kelderbouw en funderingsherstel eindigen altijd met een betonnen casco, een betonnen geraamte. Deze ruwbouw moet vervolgens worden omgetoverd in een ruimte die geschikt is voor wonen of werken. Omdat wij vanaf de aanvang van het werk bekend zijn met die toekomstige ruimte, doorzien wij al vroeg of de wensen van de opdrachtgever te realiseren zijn. Moet er bijvoorbeeld een toilet komen? Dan kunnen wij meedenken over de aanleg van een pompput en de aansluiting op het riool.

Wij realiseren de herinrichting en afwerking, volledig verzorgd naar uw eisen en wensen. U kunt rekenen op een bouwpartner met kennis en ervaring, die tegen een realistische prijs/kwaliteit verhouding een solide bouwproject aflevert.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij verrichten alle uitvoerende werkzaamheden rondom funderingsherstel en kelderbouw:

  • funderingsherstel
  • kelderbouw
  • aanbouw en renovatie

In onze kleine timmerwerkplaats maken wij restauratieve producten zoals:

  • lijstwerk
  • ramen en kozijnen
  • binnendeuren
  • overig houtwerk

© Copyright - Kistemakerbouw