Funderingsherstel

Het herstellen van uw fundering vereist vakmanschap en kennis. Wij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van funderingsherstel en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Enkele voorbeelden van het herstellen van funderingen vindt u hieronder. Elk bouwproject vraagt echter altijd om een specifieke aanpak, afhankelijk van de situatie, de draagkracht en de wensen van de opdrachtgever.

Nieuw fundering met tafelconstructie
Naast de oude palen worden door Kistemaker Bouw B.V. nieuwe palen geplaatst, waarop een nieuwe betonvloer wordt gestort die de dragende wanden ondersteunt.  Indien er voldoende vrije ruimte is, hoeft de begane grondvloer dan niet vernieuwd te worden.

Nieuwe fundering op betonen palen
Tegenwoordig wordt voor het vernieuwen van een fundering gebruik gemaakt van betonen palen. Dit biedt de mogelijkheid om zware bouwwerken op de diepere vastere zandlagen te funderen. Het is bij het plaatsen van betonnen palen wel van belang dat naastgelegen panden ook gelijk voorzien worden van een nieuwe fundering.

Nieuwe fundering met randbalken
Rondom het pand plaatst men nieuwe funderingspalen, die met elkaar worden verbonden door middel van betonbalken. De balken zorgen voor de koppeling tussen de nieuwe palen.

Reacties zijn gesloten.